8 febrer es presenta el nou Esplai La Flama de Sant Quirze

L’Associació Centre Esplai El Cau és una entitat sense ànim de lucre formada per unes poques famílies de Sant Quirze del Vallès. El nostre únic objectiu és el d’aconseguir organitzar un esplai en el poble per a nens i nenes a partir de 6 anys fins als 12-13 anys com a opció municipal de lleure educatiu al poble.

De la mà de la Fundació Catalana de l’Esplai, amb la col·laboració de l’Ajuntament, i amb un grup de monitores voluntàries, estem a punt d’engegar un nou esplai de nom Esplai La Flama.

Aquest esplai té previst iniciar les seves activitats el proper 8 de març, activitats de dissabte a la tarda, a l’equipament municipal ubicat a la ronda d’Arraona, 29-31 (antic Espai Canya Jove). Aquest espai ha estat cedit per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès mitjançant signatura de conveni.

Per tal d’informar més al detall de les característiques i activitats de l’esplai i dels mecanismes d’inscripció, hem organitzat una jornada de presentació i reunió informativa on volem convidar a totes les entitats municipals (relacionades a la web municipal) a assistir-hi. Tindrà lloc el proper dissabte 8 de febrer de 2014 a les 18h a la Sala d’Actes del centre cívic Can Feliu.

No dubteu a donar veu a aquest projecte i a la reunió informativa, us agrairem que feu arribar aquest correu als vostres associats i associades.

Esperem veure-us en aquesta reunió.

http://www.aceecsqv.netii.net/
aceecsqv@gmail.com
http://www.facebook.com/AssociacioCentreEsplaiElCauSQV
@aceElCauSQV

20140205-101149.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: