L’equip benjamí de futbol del Taula Rodona segueix sense perdre cap partit

Benjamins

Purificació Salas 1- Taula Rodona 5

Els petits del Taula continuen invictes, ni els torrons ni la llarga inactivitat des del darrer partit han pogut amb ells.

Al primer quart bon joc i domini aclaparador del Taula tot i la sortida en tromba del Puri. Álvaro amb dos gols ha asserenat el joc de l’equip i ha frenay l’empenta del Puri.

Al 2n quart canvi d’equip complet, i els nostres, més freds que el rival han estat clarament superats, però la gran actuació del porter del Taula, Gerard, ha evitat la desfeta. Només un gol encaixat i al darrer segon, gol d’Oriol pel Taula que refredava l’ambició del Puri i donava tranquil·litat als nostres per afrontar la segona part. 1 a 3 al descans.

A la segona part un gol en cada quart, un del Martí i novament Oriol han deixat  el marcador en el 1 a 5 definitiu. Destacar la superioritat física i el domini clar del Taula amb multitud d’ocasions que només ha frenat el porter rival, el millor del seu equip.

Han jugat, Gerard, Sergi, Álvaro, David, Robert, Víctor Montes, Álex, Ibai, Oriol, Igor, Víctor Álvarez i Martí.

Alevins

Taula Rodona 3 – Nostra Llar 5

A la primera oportunitat l’Stefano ha aconseguit el 1-0. Semblava que podia ser un partit equilibrat. De cop un seguit de jugades assajades del Nostra Llar han capgirat el marcador. Un gol en pròpia de l’Àlex i 3 jugades molt semblants han dut un 1-4 a final del primer quart. Fins al 3r quart no han tornat els gols. El Pol ha ajustat la pilota al pal i s’ha passat al 2-4. El 3r quart ha estat de domini del Taula i dues ocasions no han estat gol per poc. Al 4t. quart el Roger ha fet el 3-4 que obria opcions a igualar el matx. Finalment una jugada a l’àrea del Taula ha acabat amb mans de l’Ibai que, a més de guanyar-se la targeta groga, ha permès que xutessin un penal. El Nostra Llar l’ha convertit en el 3-5 final.

La setmana passada van jugar amb el Sagrada Família amb el resultat de 5-1 en contra. La falta d’encert en les ocasions del Taula Rodona i els errors en defensa van conduir a aquest resultat. L’Albert Núñez va ser l’autor del gol al 3r quart.