El 30 de gener donem la primera píndola per “Resoldre els conflictes del dia a dia”

Dijous que ve distribuirem la primera píndola per trobar solució a la “nenitis aguda”.

Volem donar-ne una cada mes i ens estrenem amb la Maria Helena Tolosa Costa que ha treballat des de l’any 1990 en centres d’Educació Especial, Infantil, Primària i ESO com a docent i logopeda. Des de l’any 2006 treballa com a psicopedagoga en actiu en el camp de les escoles de pares i mares, l’assessorament familiar, personal i d’adolescents, formació per docents i tallers als Instituts i escoles en les àrees d’orientació vocacional i personal, resolució de conflictes, comunicació, gestió emocional i autoconeixement. Col·labora amb la Diputació de Girona i diferents col·lectius. Està formada en Magisteri a la UB, Logopèdia a l’Hospital de Sant Pau, Psicopedagogia per la UOC, Màster en Programació Neurolingúística al CTUG i Postgrau en Teràpia familiar sistèmica al centre Kine (Universitat de Jerez).

Tractarà dels conflictes de les famílies que sorgeixen cada dia. Dormir, menjar, els deures, l’escola, la televisió, les rebequeries, baralles entre germans… Tot s’ha de negociar? Com ho podem negociar? Cal premiar? Cal castigar? Cal donar explicacions per tot?

Per venir a la xerrada del dijous 30 de gener a les 19:30 ompliu el formulari abans del 28. Us esperem al Taula Rodona.

Estem preparant les següents píndoles:

  •  L’autoestima dels nostres fills
  • Cinema fòrum
  • Trastorns de l’aprenentatge
  • Taula rodona: què podem fer amb els nostres fills en el temps de lleure?
  • Taller de risoteràpia

Cicle Xerrades 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: