L’equip de futbol benjamí del Taula segueix invicte

Benjamins

Taula Rodona 3 – F.S. Polinyà 2

Tercer partit dels benjamins, tercera victòria, però en aquesta ocasió amb molt patiment i sense la superioritat d’altres partits.

Al primer quart vam veure un partit molt disputat i entretingut amb ocasions pels dos equips, però una genialitat d’Igor que es va treure un xut des de fora de l’àrea que el porter del Polinyà no va poder aturar. 1 a 0 pel Taula.

Al 2n quart els entrenadors van poder canviar tot l’equip, i tot i un major desordre en el joc, després de diversos rebots en Víctor Álvarez va avançar de nou el nostre equip. Poc va durar l’alegria doncs tot seguit va arribar el primer gol de l’equip rival. 2 a 1 al descans.

Al 3r quart de nou canvi total de jugadors, i sense temps de res l’Álvaro va posar el momentani 3 a 1. Diem momentani perquè de nou el Polinyà retallava distàncies, 3 a 2 al final d’aquest quart tot i les oportunitats de tots dos.

El darrer quart va ser completament dominat per l’equip rival que va arraconar els nostres, i només la sort i les grans aturades del nostre porter Gerard van evitar l’empat que probablement hagués estat el resultat final més just.

Van jugar, Gerard, Igor, Álvaro, David, Ionut, Martí, Robert, Víctor Montes, Álex, Ibai i Víctor Álvarez.

IMG_7288

Els benjamins del Taula Rodona

Alevins

Taula Rodona 0 – Sant Julià 4

Els grans del Taula s’han trobat amb un equip del Sant Julià amb força més alçada. L’equip contrari ha tingut una defensa que ha refusats tots els atacs locals. Les nombroses ocasions que ha tingut el Taula no han tingut un xut final amb encert que transformés l’esforç dels seus jugadors en gol.

La primera jugada del partit ha estat de molta mala sort pel porter del Sant julià que s’ha donat un cop amb el pal de la porteria i ha hagut d’abandonar el partit i ser atès en un centre mèdic.

El partit ha començat amb equilibri i un joc d’equip més clar per part del Taula. En una sacada un dels jugadors alts del St. julià ha pentinat la polota i ha fet el 0 a 1.

Al segon quart una pilota s’ha colat sota l’estirada de l’Èric i s’ha arribat al descans amb 0-2. Al tercer i quart quart han tornat ha tenir cadascun el seu gol del St. Julià. D’aquesta manera el resultat final ha estat un 0 a 4 que deixa l’equip amb 3 partits guanyats i 3 de perduts al mig de la classificació. El pròxim partit serà el 2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: