Taula Rodona 9 – Concòrdia 4

Els alevins del Taula s’han trobat un Concòrdia amb molt pocs jugadors de refresc i això ho han acabat pagant en la part final del partit. Un matx ple de vitalitat a la primera part però de molt d’esforç per a la banqueta visitant. Aquest partit s’havia suspès per pluja unes setmanes enrere i per això es disputava entre setmana.

Al primer quart han marcat l’Albert Núñez i l’Stefano i el Concòrdia també ha transformat dues de les seves arribades. 2-2. A l’inici del 2n quart el Concòrdia s’ha avançat i el Carlos, l’entrenador del Taula Rodona ha demanat temps per recomposar l’equip.  Després d’aquest temps mort l’equip s’ha mostrat més incisiu i tal com ja va passar al partit de dissabte el Pau es mostrava molt actiu en posicions avançades. Un primer xut li ha anat fora per poc però no molt més tard aprofitava una assistència de l’Ibai i aconseguia el gol de l’empat a 3. Abans del descans el pol, ha tornat a posar pel davant el Taula 4-3.

L’inici del 3r. quart el Concòrdia ha tornat a empatar però aquest ha estat l’últim encert dels visitants. A partir d’aquí recital ofensiu del Pol. Aconsegueix el 5-4, el 6-4 i el 7 a 4. Fins i tot sense les seves ulleres perquè l’àrbitre no li deixava que les portés. També l’Ibai ha fet penetracions en la defensa trencada dels rivals i ha aconseguit el 8 a 4. Per acabar el Pol ha rematat el partit fent el 9 a 4.

IMG_2280

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: