Víctòria del Taula en el derbi amb l’Onze de Setembre

Dues victòries dels equips del Taula Rodona. La dels alevins després de perdre els dos últims partits. Dilluns a les 18:00 jugaran al patí del Taula el partit suspès per pluja amb el Concòrdia. Els més petits continuen invictes. Curiosament el mateix resultat es va donar en el dos partits. Coses de les matemàtiques.

Alevins

Taula Rodona 5  –  Onze de Setembre 2

El derbi dels grans del Taula prometia molta cordialitat entre jugadors i familiars i així va ser. Pel que fa al joc el Taula va saber controlar més bé la pilota i trenar jugades de combinació que van provocar ocasions de perill. Al final del primer quart ja hi havia un marcador de 3 a 0 gràcies a una segona oportunitat del Pol (1-0) i a un contraatac també del Pol (2-0). Un gol en pròpia va completar el marcador. Al segon va venir el primer gol de l’Onze i la rèplica de l’Stefano després d’una assistència de l’Ibai (4-1). Al tercer quart l’Stefano va tornar a marcar rematant un xut de l’Albert Núñez (5-1). A l’últim quart una pilota robada que va saber aprofitar la davantera de l’Onze va deixar el 5-2 definitiu

Cliqueu per veure les fotos facilitades pels pares de l’Onze

IMG_2266

Guillem xutant a la porteria de l’Onze en una de les ocasions que va pujar a l’atac

Benjamins

Salesians 2  –  Taula Rodona 5

Segon partit i segon triomf clar del Taula. Tot i que el marcador pugui suposar un parany, el partit va ser entretingut i molt disputat, doncs fins la segona part el partit no es va decidir a favor del nostre equip.

1r quart, tot i el domini, el bon joc i les clares ocasions de gol del Taula el porter de l’equip rival va fer que el marcador no es mogués, 0 a 0.

2n quart, canvi total d’escenari amb els Salesians dominant i gaudint de bones ocasions, tot I això en David va avançar el Taula, però l’empat dels Salesians poc després feia justícia, 1 a 1 al descans.

3r quart, Amb els Salesians portant la iniciativa i apretant moltíssim, dos noms propis van destacar, Gerard el nostre porter amb grans aturades i Víctor Álvarez amb dos gols que posaven el 1 a 3.

Els darrers 10 minuts, van ser de nou de clar domini del Taula, i dos grans jugades de l’Álvaro van permetre l’Ibai eixamplar el marcador fins el 1 a 5. Amb la relaxació final els Salesians van poder maquillar el resultat amb un darrer gol.

Van jugar, Gerard, Víctor Álvarez, Víctor Montes, Igor, Álvaro, Ibai, David, Ionut i Robert.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: