Excursió al Parc del Montnegre i el Corredor

Fixem el punt de trobada a les 10.30 del passat diumenge 24 de novembre al Santuari del Corredor,  dins el Parc. Malgrat el fred, el temps va ser el nostre gran aliat del dia: un bon sol i gens d’aire malgrat les previsions.

Les gairebé 20 famílies assistents érem a punt per seguir el nostre guia , l’Oriol Duran, pare de dues alumnes de l’escola i bon coneixedor de la zona que ens va proposar una bona caminada d’uns 8 kms aproximadament.

Petits i grans vam descobrir un bosc frondós, un pèl humit i amb grans contrastos de color, típics de la tardor. Castanyers, suredes, alzinars , pinedes i algún bolet escadusser però no comestible… També força matolls de cirerer d’arboç i altres arbustos típicament mediterranis.

Durant el passeig, ens vam anar creuant amb d’altres excursionistes i també amb una colla simpàtica de ciclistes als quals vam animar alegrement a fer les últimes pujades. Animades converses entre pares,  rialles dels més petits i corredisses amunt i avall dels més grans van acompanyar-nos durant tot el recorregut.

En arribar a un petit pla amb una fantàstica vista del bosc , vam trobar un dolmen molt ben conservat que va servir perquè els més petits gaudissin de valent enfilant-s’hi i féssim la primera fotografia de grup.

Dins el mateix Parc, a poca distància del Santuari, a una zona de picnic mig coberta molt ben habilitada amb taules , bancs i servei WC,  vam decidir parar taula i compartir el dinar. Una vegada més va ser molt divertit tastar els plats d’uns i altres i descobrir a l’hora fantàstiques receptes dignes del millor xef.

Havent dinat, els nens i nenes van poder gaudir de valent jugant a futbol, saltant a corda i  fent d’aventurers per la zona. Els pares sota l’escalforeta del sol fèiem sobretaula mentres preniem els cafès de rigor.

Un dia inmillorable per descobrir la màgia que suposa passar un dia a la natura en bona companyia.

Gràcies a tots per venir i fins l’any que ve!

FOTOS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: