CE Llorençà 12 – Taula Rodona 1

Gran cura d’humilitat per l’equip aleví del Taula Rodona. Després d’una segona volta el curs passat guanyant tot els partits i d’un inici lluït en el primer partit d’aquesta temporadaaquesta segona jornada ha estat diferent. Han topat amb un equip que disposa de molt bons jugadors amb tècnica individual i amb molta capacitat de joc d’equip. L’equip de Sant Llorenç Savall no deu tenir fàcilment les fugues que ha patit el Taula amb jugadors que han acabat jugant al Sant Quirze o al Mercantil i disposa, per tant, d’un equip molt ben conjuntat.

El Llorençà ha atacat durant tot el partit i ha pogut fer un recital de gols al contraatac, de jugada individual i de xuts ben col·locats. Alguns petits errors de defensa han acabat de fer la dotzena de gols. El Taula no ha entrat al partit i no han posat l’entusiasme que requeria el rival. L’anècdota del partit ha vingut amb el gol del Taula Rodona. En l’últim quart, refusant un dels atacs del Llorençà el porter, el Josep Lluís, ha fet un xut potentíssim que ha agafat descol·locat el porter rival i ha aconseguit el més difícil, marcar un gol des de l’altra punta del camp.

El partit també ha estat el debut de l’Àlex a l’equip.

El Taula Rodona al vestidor del Llorençà abans del partit

El Taula Rodona al vestidor del Llorençà abans del partit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: