3 responses to “Aquestes són les extraescolars pel curs 2013-14”

  1. Cristina Penelas says :

    Estic impressionada!!!!! Enhorabona a tot l’equip!!! Bon estiu! Cristina

    El 31/07/2013 0:57, AMPA Taula Rodona escribió: > WordPress.com > AMPA Taula Rodona posted: “Aquestes són les extraescolars que hi haurà > el curs 2013-14 al Taula Rodona CATÀLEG D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS > 2013-2014 CATÀLEG PER GRUPS D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2013-2014 > CATÀLEG D’ENTITATS D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2013-2014 FULL ÚNIC D’I” >

  2. Sònia says :

    L’opció de Kids&Us, té continuïtat? em refereixo que si un nen de P5 ho fa aquest any… el proper podrà seguir amb aquest mètode? ho comento perquè a la graella no aparell l’opció per a nens de 6,7 i 8 anys? Moltes Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: