28 de maig últim dia per demanar servei de menjador i ludoteca durant la jornada intensiva que es farà a partir del 10 de juny

Us recordem que el proper 10 de juny comença a l’escola la jornada intensiva o continuada. D’aquesta manera, el nou horari de menjador aplicable a tots els alumnes del centre serà de 13h00 a 15h45.
Utilitzeu la següent butlleta per tal de comunicar la vostra elecció a propòsit dels possibles canvis d’ús que fareu al servei de menjador a partir de la variació de l’horari.
D’altra banda, comuniqueu d’igual manera la voluntat de continuar o no utilitzant el servei de menjador el proper curs i, en cas afirmatiu el patró d’ús si ja el sabeu.
A més, des de l’AMPA s’ofereix la possibilitat d’allargar aquest horari amb la organització d’un casalet al que podeu accedir en l’horari de 15h45 a 16h45.
Marqueu més avall els dies que fareu ús d’aquest servei i lliureu aquesta fitxa d’inscripció a la Coordinació de Serveis abans del proper 28 de maig.
Us recordem que pels alumnes que fan ús del servei de menjador de manera habitual la franja de 15h45 a 16h45 és gratuïta i que les activitats extraescolars continuaran amb normalitat fins el 21 de juny (excepte natació i anglès Salt Idiomes)
Si teniu algun dubte consulteu la Coordinadora Belén Guillén.

FULL JORNADA INTENSIVA 2013. ESCOLA TAULA RODONA. writable PDF

Jornada intensiva

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: