Sol i Lluna 2 – Taula Rodona 3 – El Taula guanya la lliga

Aquest dissabte va fer-se l’últim partit de la temporada de futbol escolar organitzada pel Consell Esportiu de Sabadell. El Taula hi arribava amb el primer lloc assegurat després d’haver guanyat el seu immediat perseguidor en el partit anterior.
El rival era el Sol i la Lluna de Castellar del Vallès. L’únic que quedava per veure eren si aconseguiren acabar aquest segona fase sense perdre cap partit.

Al primer quart el domini del Taula Rodona va ser abassegador i només l’encert de la portera del Sol i la Lluna va evitar que acabés amb avantatge visitant.
Al segon quart va saltar la sorpresa. D’un servei de banda del Sol i la Lluna i d’un error de la defensa va arribar un gol dels locals que fins llavors poques vegades havien arribat a la porteria del Josep Lluís.
Entre els aficionats hi havia la confiança que el partit es podria remuntar. Abans del descans, una falta prop de la porteria del Taula va servir perquè el Pol fes una passada llarga a l’Albert Núñez que estava desmarcat i va poder marcar el gol de l’empat.

El tercer quart va continuar amb el domini visitant. D’una jugada d’insistència de la davantera va arribar el segon gol del Taula. El Carlos va poder batre una portera que demostrava ser un dels millors jugadors del Sol i la Lluna. Les opcions d’atac per la banda que tenien els locals eren aturades per la defensa del Taula, bé fos el Guillem o el Pau.
A l’últim quart es va assenyalar un penal a l’àrea del Taula Rodona per unes mans. En l’execució del penal, el fort xut va ser desviat pel Josep Lluís però no va poder evitar que entrés a la porteria.

Quan semblava que podia arribar el primer partit amb empat, el Taula va tornar a demostrar la seva superioritat en el joc ofensiu. La pressió atacant va permetre una arribada a l’àrea de tres davanters i novament el Carlos va aconseguir marcar d’un potent xut. Amb el 2-3 va acabar el partit i la temporada regular.
El vídeo inclou declaracions dels jugadors i de l’entrenador valorant la temporada.

Trackbacks / Pingbacks

  1. 15 de juny festa fi de curs 2012-13 | AMPA Taula Rodona - 11 Juny 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: