16 de maig taller “Els vostres fills estan pantallats?”

Un dels elements definitori i característic dels  joves catalans d’avui dia és l’ús de les pantalles: el mòbil, els xats, els videojocs, la televisió, els blocs i les xarxes socials, Són elements que s’han integrat en les seves vides a tots els nivells, social, cultural, educatiu, etc.
Des de fa uns anys els professionals que treballen amb joves observen una certa tendència a emprar-les d’una manera desmesurada, desordenada i sense prou informació. En aquest taller adreçat a pares mares i professionals de l’educació es pretén analitzar i posar en debat l’ús que fan els joves de les noves tecnologies i oferir eines de treball educatiu des d’una perspectiva crítica i prudent. El taller anirà a càrrec de Carles Sedó, tècnic de l’entitat Educació per l’Acció Crítica, educador social amb una dilatada carrera en el món de l’educació i la promoció de la salut, ha estat tècnic de salut a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramanet durant molts anys i professor d’educació social a la Universitat Ramon Llull.http://edpac.org

Serà el dijous 16 de maig a les 19.30h a l’Institut Sant Quirze

 taller PANTALLATS 16-5

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: