La pujada de l’IVA en el menjador del Taula no s’aplicarà aquest curs

La pujada de l’IVA en els serveis de menjador escolar és un tema que porta cua. Amb l’última pujada de l’IVA i després d’unes instruccions del Ministeri d’Economia espanyol, les empreses que fan aquest servei han vist augmentat l’IVA que han de liquidar.

Activa, l’empresa que ofereix aquest servei al Taula i a altres escoles de Sant Quirze va fer-nos saber la seva intenció de repercutir aquest augment en el cost dels àpats i es va iniciar un període de negociació per veure la manera de no afectar més l’economia de les famílies. Per això les AMPA de les escoles que comparteixen aquest servei d’Activa es van coordinar. En un primer moment les possibilitats eren dues:

  • començar a pagar la pujada de l’impost
  • acollir-se al contracte anual i no pagar la pujada fins que es firmi el contracte nou el pròxim curs.

Després de diverses reunions per part de les AMPA i d’Activa, l’empresa ens ha comunicat que assumeixen la pujada de l’impost fins finalitzar el contracte d’aquest curs amb la contrapartida que ens comprometem a renovar pel període de dos anys el contracte de servei de menjador de l’escola.

Pensem que aquesta solució és la millor a l’espera de saber com segueix el procés en contra d’aquesta mesura en el conjunt d’escoles catalanes.

Informe sobre l’IVA en els serveis escolars fet per la FAPAC

macarrons-bacalla

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: