Taula Rodona 6 – Escola Cifuentes 0

Segueix la ratxa invicta del Taula Rodona. Aquest cop el rival era el Cifuentes, un equip amb que el Taula ja ha coincidit altres cops sempre amb victòria, el curs 2010-11 per  9 a 5 i el 2011-12 per 2 a 4.

En el grup en que està jugant el Taula actualment sembla que hi ha dos equip que destaquen damunt dels altres, el mateix Taula i l’Escola Pia B que han guanyat tots els partits fins ara. Això fa preveure que el que han de jugar el dia 27 tots dos al camp del Taula pot resultar decisiu.

Pel que fa al partit d’aquest dissabte, ha començat amb equilibri en el primer quart tot i que el Taula dominava el joc d’atac. Al segon quart han arribat els primers gols. Una sacada magistral de l’Albert Núñez ha l’espai ha deixat en safata el gol a l’Òscar que ha aconseguit inaugurar el marcador. Abans del descans l’Albert ha fet un xut que ha anat al pal i s’ha passejat per la línia de gol sense acabar d’entrar. Amb l’1 a 0 de la mitja part no semblava que el taula ho tingués prou fàcil.

El tercer quart ha estat el de més domini del Cifuentes. Han sortit a pressionar l’àrea del Taula i ha disposat d’oportunitats per marcar. La defensa del Taula s’ha mostrat sòlida i ha aguantat la pressió. En un contraatac una pilota que ha anat al travesser ha caigut als peus del Stefano que amb el porter batut ha aconseguit el 2-0.

L’últim quart ha sigut el dels gols. Només començar una jugada de tècnica individual de l’Òscar ha pogut driblar dos defenses i enganyar el porter aconseguint el 3 a 0. Poc després en un nou contraatac conduit per l’Òscar li ha tornat l’assistència del seu primer gol a l’Albert Núñez i aquest ha fet pujar el 4 a 0 al marcador. En una sessió al porter del Cifuentes ha vingut una nova oportunitat. L’Òscar ha xutat una falta indirecta però la pilota ha sortit desviada. Encara hi ha hagut temps per més gols. Unes mans d’un defensa del Cifuentes dins l’àrea han estat assenyalades per l’àrbitre que ha xiulat el corresponent penal. L’Albert Núñez ha fet un xut fort que ha significat el 5-0. Era el seu hat trick. A punt d’arribar al final l’ôscar ha tornat ha fer una demostració de joc individual talentós i ha aconseguit el 6 a 0 final.

Queden 3 partits i tot fa sospitar que el del dia 27 d’abril al Taula contra l’Escola Pia B exigirà reunir el màxim de públic per animar els nostres jugadors.

Més fotos

Calendari i classificació

Notícia d’última hora

La inesperada derrota de l’Escola Pia B al camp de l’Onze de Setembre diexa el Taula líder de la classificació a 3 punts de l’equip de Sabadell. L’Onze de Setembre que ara ocupa el segon lloc a un sol punt del Taula ha de descansar la jornada del 27 d’abril i, per tant, no sumarà punts aquella jornada.

Captura de pantalla 2013-04-16 a les 0.47.54

 

IMG_4576

Etiquetes: , ,

One response to “Taula Rodona 6 – Escola Cifuentes 0”

  1. Juli Moltó says :

    MOLTES FELICITATS A L’EQUIP DE FUTBOL DEL TAULA !

    SOU UNS CAMPIONS I US MEREIXEU TOT EL NOSTRE SUPORT.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: