16 abril xerrada sobre l’autisme a càrrec de l’il·lustrador Miguel Gallardo

Us comvidem a la xerrada UNA MIRADA DIFERENT SOBRE L’AUTISME, a càrrec de Miguel Gallardo, que tindrà lloc dimarts 16 d’abril a les 19h a Torre Julià. MIGUEL GALLARDO és il·lustrador i pare de Maria, una nena amb autisme.

Va estudiar a l’escola Massana d’Arts i Oficis de Barcelona. Va començar la seva carrera professional compaginant el còmic (va ser un dels autors de MAKOKI, personatge icònic de l’underground) i la il·lustració, activitat a la que s’ha acabat dedicant plenament. Col·labora habitualment com a il·lustrador de premsa per a La Vanguardia, ARA i diferents revistes i publicacions d’àmbit nacional i internacional com el Herald Tribune, NYT i el The NewYorker. Realitza portades per a les principals editorials espanyoles.
Amb Angels Ponce és coautor de ¿Qué le pasa a este niño?, una guia sobre la discapacitat per a Serres. Ha guanyat dos premis del Saló del Còmic, dos SND (Society of Newspaper Design), un Serra D´Or pel llibre ¿Qué le pasa a este niño? i un premi de premsa de l’APIC per les seves il·lustracions a La Vanguardia. Al 2007 publicà María y yo amb Astiberri, una novel·la gràfica que narra les aventures i viatges amb la seva filla Maria, de 13 anys, que té autisme, per la que va rebre el Premi Nacional de la Generalitat en el seu apartat còmic l’any 2008. Al 2009 es va fer un documental sobre el llibre amb el mateix títol: María y yo.

Aquí teniu un dels seus curtmetratges d’animació sobre l’autisme,

20130409-145933.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: