17 abril xerrada sobre “Les 10 claus per a l’èxit acadèmic”

Xerrada 10 claus èxit acadèmic

Les famílies tenim una influència determinant en el rendiment acadèmic i en la satisfacció vital dels nostres fills i filles. Són les nostres pràctiques durant el creixement dels fills les que determinen el seu rendiment: entre un 40 i un 75% dels resultats.

Parlarem de 10 claus que milloren el rendiment acadèmic dels nostres nanos. També abordarem els factors que el disminueixen.

Avancem la primera clau de l’èxit escolar: la participació de les famílies. Les famílies que s’impliquen a casa i participen als centres milloren els resultats acadèmics dels fills a l’entorn del 30%. Quaranta anys d’investigacions a tot el món així ho avalen.

La segona clau són les expectatives que tenim envers els estudis i el comportament. La tercera clau és el cultiu de la lectura. Altres claus són: la comunicació amb els fills i amb el centre, el nostre estil educatiu, l’educació de la intel·ligència emocional, l’ajuda amb els deures, determinades pautes de salut i no unes altres, ….

Voleu conèixer la resta d’estratègies? Voleu saber com i per què milloren el rendiment? La vostra acció és determinant.

Us esperem al Taula Rodona el dimecres 17.

Per assistir-hi, per favor, ompliu aquest formulari abans del divendres 12. (També podeu escriure a l’AMPA donant les mateixes dades)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: