Escola Pia 2 – Taula Rodona 10, partit de rècords

Partit de rècords el que s’ha disputat avui a l’Escola Pia de Sabadell.

El Taula jugava amb el cuer i hi havia una certa confiança amb la victòria com s’ha pogut veure ben aviat. En el primer minut i encara entrant els pares al pati on es disputava el partit ha arribat el primer gol. Passada d’Ibai i Carlos marca. Rècord del gol més ràpid. En el primer quart ja s’ha vist la tendència que s’ha mantingut durant tot el matx: joc en el camp del Pia, domini del Taula i moltes oportunitats de gol. Curiosament en aquest primer quart en un ràpid contraatac l’Escola Pia ha fet el seu primer gol i ha deixat un empat al marcador que resultava estrany veient com anava el partit.

Ja en el segon quart, una jugada trenada d’atac ha portat l’1 a 2 aconseguit pel Pol. Les sortides des de l’àrea del Pia topaven amb la pressió dels davanters del Taula i d’aquí ha sortit l’1-3 també del Pol. Així s’ha arribat al descans. Al tercer quart una nova assistència de l’Ibai ha permés que Stefano fes el 1-4. S’han multiplicat les oportunitats i així ha arribat l’1-5 marcat pel Carlos i l’1-6 transformat pel Stefano amb assistència de l’Ibai. Rècord de 3 assitències de gol d’un mateix jugador, l’Ibai. Poc després en un xut del Pol un defensa del Pia s’ha fet gol en pròpia porta. Amb un resultat d’1 a 7 ha acabat el 3r quart.

L’últim quart ha mantingut la tendència i ha permés veure un xut creuat per l’escaire de l’Albert Núñez que ha significat l’1 a 8. Per compensar els ànims, l’escola Pia ha tingut la sort en un córner de veure com un rebot provocava un gol en pròpia i posava el 2-8. Encara hi ha hagut temps perquè el Pol en un ràpid contraatac i amb el porter fora de la seva posició aconseguís el 2-9. Rècord de 4 gols del Pol en un partit que mai havia aconseguit el Taula Rodona. L’últim gol l’ha fet el Stefano aprofitant que un porter del Pia, molt afectat pel resultat i completament desesperat, ha perdut una pilota i li ha deixat en safata. Rècord Hat Trick del Stefano.

El 2 a 10 final també és rècord de gols aconseguits pel Taula Rodona. El partit d’avui s’ha fet en el mateix escenari on un Taula Rodona més tendre va patir també el seu pitjor resultat, un 15 a 0 que els més veterans recordaven. Altres temps.

Veient com va la classificació, comença a perfilar-se el partit del 27 d’abril contra l’Escola Pia B, l’actual co-líder amb el Taula, com el partit de la temporada.

IMG_1453

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: