La Romànica 1 – Taula Rodona 5

Després de dues suspensions per fi s’ha pogut disputar el partit amb la Romànica en un horari poc habitual, dimecres al vespre. Era el tercer partit d’aquesta segona fase i ha acabat amb una nova victòria, la més ampla fins ara. Aquests resultats l’han portat a empatar en el primer lloc de la classificació amb l’Escola Pia B tot i tenir un partit menys que alguns dels perseguidors.

El Taula ha controlat el partit i ha disposat de nombroses ocasions de gol. El primer quart s’ha mantingut el marcador a 0 tot i les dues oportunitats del Carlos i del David. En el segon quart ja han arribat els gols. Ha inaugurat el marcador el Pol i poc després ha estat el Stefano que ha aconseguit el segon en un córner xutat pel Pol.

En el tercer quart s’ha hagut de canvia la pilota a causa del fang que acumulava. La pluja havia deixat alguns bassals en la zona. L’atac del Taula s’ha mantingut i han arribat oportunitats per part de l’Ibai i més gols. Sacada de banda assajada de l’Albert que passa a l’Ibai i aquest al David que aconsegueix el tercer gol pel Taula. Poc després un penal per mans a favor del Taula el transforma el Stefano i fa pujar el 4-0. En l’últim quart el Carlos ha tornat a marcar i en una distracció ha arribat el gol de l’honor de La Romànica. 5-1 final amb un esment especial a la sòlida defensa del Taula.

Captura de pantalla 2013-03-21 a les 0.49.51

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: