Taula Rodona 5 – Pau Casals 3

Sortosament s’ha pogut disputar el partit del Taula Rodona contral el Pau Casals després que els últims dies en dues ocasions la meteorologia ha fet suspendre el partit que té pendent amb La Romànica.

Avui ha estat el dia de l’estrena dels pitralls que ha de fer servir l’equip local si hi ha risc de confusió amb les samarretes de l’equipació.

En el primer quart l’Albert Núñez ha avançat el Taula. Poc després el Josep Lluís, recuperat de la baixa que l’havia apartat de la competició els últims dies, ha demostrat que ha tornat en plena forma amb una doble parada. El Carlos ha estat el que ha tornat a marcat en el segon quart deixant el marcador al descans en un tranquil 2-0. Però no havia de ser tant plàcida la represa del joc.

Els atacs del Pau Casals han donat el seu fruit i ha arribat el seu primer gol. La rèplica l’ha fet l’Stefano que ha tornat a calmar els més nerviosos aconseguint el 3-1. Per desgràcia poc després arribava el 3-2 que deixava les opcions obertes a l’últim quart.

Pels amants dels finals d’infart el Pau Casals ha aconseguit l’empat a 3 i posava en risc un partit que el Taula havia controlat. Amb una banqueta amb més jugadors de l’habitual per a fer relleus, els davanters locals han demostrat el seu encert i primer l’Òscar i finalment l’Albert han deixar el marcador final en un 5-3 sense discusions.

Amb dues victòries de dos partits jugats en aquesta segona fase però amb un partit encara per disputar, la posició del Taula a la classificació no és prou exacta.

a931000f2b1ee6c6d7d6dfd5efd6b271

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: