Taula Rodona 3 – CE Llorençà 4

Aquest era l’últim partit de la primera fase de la lliga de futbol escolar. S’havia ajornat en el seu moment per estar el terreny de joc massa mullat per disputar-se.

El partit va ser un dels que ha tingut més variacions en el marcador dels que ha jugat el Taula. En un joc amb contraatacs per les dues bandes, va inaugurar el marcador l’Albert amb un xut fort. Abans d’acabar el primer quart el Llorençà va aconseguir l’empat. Al segon quart va tornar a mostrar l’equilibri de forces. L’Albert va disposar d’una doble oportunitat sense resultats i poc després era el Llorençà qui s’avancava al marcador. Va ser un xut col·locat de lluny que el porter Josep Lluís va refusar però no prou i va acabar entrant per l’escaire de la porteria. Abans d’arribar al descans el Carlos va aprofitar un error de la defensa rival i va posar l’empat a 2 al marcador.

El tercer quart va ser de més domini del Taula. En una desmarcada de l’Òscar que l’Albert llegeix, li fa la passada que permet batre el porter del Llorençà. Amb el 3-2 va acabar el tercer quart. Aquest cop la banqueta reduïda del Taula sí que va notar-se arribats als últims minuts del matx. L’últim quart els jugadors estaven força cansats i els errors va ser més freqüents. Això va permetre l’empat a 3 en un error defensiu i finalment un nou gol del Llorençà que va deixar el 3-4 definitiu.

El Taula ha acabat aquesta fase a la part del mig de la classificació amb menys gols encaixats que els altres equips d’aquesta zona.

IMG_1261

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: