Taula Rodona 3 – Col·legi Immaculada 1

Partit disputat al pavelló annex del polisportiu de Sant Quirze en un matí ventós. Un cop més la diferència de banquetes es feia molt evident a l’inici del partit. El Taula tenia només un jugador per asseure’s a la banqueta mentre l’Immaculada tenia un segon equip.

Fins a la meitat el partit ha estat equilibrat. Un primer quart més favorable a l’Immaculada i un segon que el Taula ha dominat més però no ha tingut encert en el metres finals. Al tercer quart han vingut els gols. Stefano ha aprofitat un jugada embolicada per marcar el primer gol. Una mà pot haver ajudat però ni l’àrbitre ni l’equip rival han mostrat queixa. A l’últim quart un dels serveis de banda enverinats que xutava l’Ibai ha permés que el Pol s’estrenés com a golejador. Poc després Stefano ha tornat a aprofitar una jugada plena de rebots dins l’àrea per fer pujar el 3 a 0. En el minuts finals el relaxament i el cansament del Taula Rodona ha permés una desmarcada d’un davanter de l’Immaculada que sol davant del porter ha aconseguit el 3-1 final.

IMG_1246

 

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: