Pau Casals B 1 – Taula Rodona 2

El primer partit del 2013 ha estat el millor des que el Taula Rodona participa en competicions. El joc, l’actitud i el resultat han coincidit en donar el millor de si.

En un primer moment la banqueta marcava un gran desequilibri. El Taula tenia només l’opció a canviar un dels seus jugadors alevins (de 5è) i prou. El Pau Casals B tenia tots els jugadors doblats. Això feia témer que el cansament castigaria l’últim quart del partit com ja va passar en el primer partit de la temporada contra el Teresa Claramunt. 

Al primer quart un atac del Pau Casals els ha avançat en el marcador. Entre els familiars que seguien el partit les mirades que s’han creuat eren de preocupació. El segon quart el Taula s’ha trobat més còmode i ha generat dues gran oportunitats i un domini insistent. El fruit ha arribat de les bótes de l’Ibai que ha fet una pujada i un xut seu no molt dirigit ha estat desviat i el porter no ha sabut blocar. Amb l’empat a 1 s’ha arribat al descans. El cansament no ha fet acte de presència i el 3r. quart ha seguit el domini del Taula Rodona amb oportunitats i jugades elaborades. Passades ajustades, joc vertical i passades a l’espai han estat freqüents.

El 4t. quart ha estat un esclat de bon joc. La primera jugada del quart ha estat una combinació entre tots els jugadors que ha descol·locat el rival i ha deixat opcions a fer el millor gol de la jornada i potser de la temporada. Al final el porter del Pau Casals l’ha aturat amb dificultats. El joc ofensiu s’ha mantingut i en un nou atac ben trenat l’Albert Núñez ha aconseguit el gol de la victòria. Final amb alegria per la remuntada i pel bon inici de la segona fase de la temporada.

Dos apunts finals. Destacar la seguretat que ha guanyat el porter titular, el Josep Lluís, i confirmar que el partit de la 3a. jornada contra el Puri constarà com a perdut per no dur l’equipació amb el número a l’esquena. D’haver constat com a tal, la victòria hauria portat el Taula al 4t. lloc de la classificació.

IMG_1175

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: