Taula Rodona 2 – Mare de Déu de la Salut B 4

La 5 jornada de la lliga del Consell Escolar de Sabadell ha dut el Taula a jugar a casa contra el Mare de Déu de la Salut B. Era el primer partit que es jugava al pati de l’escola i sembla que la cosa no ha provat.

En el primer quart ha semblat que el partit seria fàcil d’encarrilar. Un atac ben dirigit ha acabat amb un gol de l’Òscar que ha enganyat el porter. En segon quart ha capgirat el marcador. L’entrada d’un jugador aleví de l’equip del Mare de Déu  (el dorsal 14) ha donat molta capacitat d’atac a l’equip. Tot i una oportunitat del Carlos que no ha estat gol per poc l’equip rival ha marcat dos gols que han deixat un 1-2 al descans.

Al tercer quart s’ha produït una falta a l’Òscar molt a la vora de la porteria del Mare de Déu. Ell mateix s’ha encarregat de xutar-la. Ho ha fet abans del xiulet de l’àrbitre i el gol que ha aconseguit ha quedat anul·lat. En la segona oportunitat ha tornat a agafar per sorpresa al porter i ha pujat el 2-2 al marcador. Quan semblava que el Taula podria recuperar el control del partit ha vingut a l’últim moment del tercer quart el 2.3. A l’últim quart hi ha hagut oportunitats d’aconseguir l’empat però en un contraatac del Mare de Deú ha arribat el gol que deixaria el resultat definitiu de 2-4.

Paral·lelament es faran gestions per saber perquè el partit que va jugar el Taula contra el Puri i que va acabar amb victòria del Taula consta a la llista de resultats i a la classificacions del Consell Escolar com un 0-2 en contra.

IMG_1123

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: