La FaPaC rebutja fermament el projecte de llei del ministre Wert

04 desembre, 2012

La federació, que representa més de 2.000 AMPA de tot Catalunya, critica que el projecte de llei del ministre Wert respon a un criteri purament ideològic i de fanatisme.

La FaPaC vol mostrar la seva ferma indignació i rebuig davant del projecte de llei que el ministre d’Educació Wert ha presentat. Aquest projecte relega la llengua catalana a un paper testimonial dins del sistema educatiu de Catalunya, sense que aquest canvi respongui a cap criteri pedagògic. És purament un tema d’ideologia, de fanatisme i que, contràriament als que són els valors de l’educació, vol utilitzar aquesta per crear confrontació i dividir la societat.

Sembla com si el govern central davant el gran nombre de promeses no complertes -la darrera de les quals és la no revalorització de les pensions- hagi decidit fer oblidar la dura realitat amb una dosi d’anticatalanisme.

La FaPaC critica que aquesta nova llei es fa sense consens, amb molt poc diàleg i sobre una base clarament ideològica que no té present els criteris científics necessaris per aconseguir un sistema educatiu de qualitat.

Trackbacks / Pingbacks

  1. Convocatòries contra la Llei Wert « AMPA Taula Rodona - 9 Desembre 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: