Pau Casals A 1 – Taula Rodona 2, segona victòria

L’equip de futbol de l’escola va tenir dissabte el seu tercer partit. Era a Sabadell contra el Pau Casals. Va ser el primer dia que van poder lluir l’equipació al complet amb nom i números a l’esquena.

El primer quart va ser equilibrat amb poques ocasions de gol. Al segon quart un contraatac afortunat del Pau Casals va avançar-los en el marcador. Amb l’1 a 0 es va arribar al descans. El Taula va saber mostrar-se més incisiu en el tercer quart i va disposar de dues oportunitats del Pol. Finalment en una nova ocasió l’Albert Núñez, el pichichi de l’equip, va aprofitar una assistència del Pol i va igualar el marcador.

En aquest quart va haver-hi la jugada polèmica. Una sacada de banda xutada per l’Ibai va entrar a la porteria. En un primer moment l’àrbitre va concedir el gol però davant de les reclamacions de l’entrenador del Pau Casals que cap jugador havia tocat la pilota el va anul·lar. Contràriament al replay del vídeo sembla que sí que un defensa la pentina lleugerament.

Per posar fi a la polèmica, a l’últim quart el Carlos va aconseguir el gol de la victòria tal com queda recollit al vídeo.

El partit va significar la primera remuntada i la segona victòria.

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: