El Taula estrena equipació de futbol i obtè la primera victòria

El partit que ha disputat aquest migdia l’equip de futbol infantil del Taula ha tingut diverses novetats.
Primer de tot ha estat el dia d’estrena de la nova equipació del Taula. La samarreta és de color taronja llampant i pantalons i mitjons negres. Només queda serigrafiar els números i els noms dels jugadors perquè estigui llest del tot.
Pel que fa a la competició, aquesta segona jornada disputada a l’annex del polisportiu de Sant Quirze ha significat la primera victòria de l’equip. El rival, el Purificació Salas, no ha pogut superar l’equip del Taula en cap dels quarts.
L’Albert Núñez ha estat l’encarregat d’obrir el marcador al primer quart amb un xut potent que el porter del Puri no ha pogut blocar. Al segon quart el Pol i al tercer el Carlos han enviat pilotes al pal. Era el senyal del domini del joc que tenia l’equip de la nostra escola.
L’últim quart no ha estat gens tranquil. Ben aviat el Puri ha empatat. Ha partir d’aquí el Taula ha sortit a l’atac per intentar la victòria en el temps que quedava. Tant l’Albert com el Pol han tingut dues oportunitats molt clares que no han acabat en gol per poc. Finalment, quan l’àrbitre ja estava a punt de xiular el final, un magnífic xut alt de l’Albert Núñez ha coŀlocat la pilota fora de l’abast del porter i ha donat la victòria al seu equip.

20121124-180226.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: