Suspesa la Castanyada al Taula Rodona

Suspenem la festa de la Castanyada per falta de voluntaris per tirar-la endavant. Tot i la crida que vam fer no han sortit prou persones per treballar amb la Comissió de festes.
Esperem que entre tots trobem una solució per a les següents celebracions.

El dimecres 31 d’octubre, després de classes, vine a celebrar la Castanyada amb el Taula Rodona!

Hi haurà castanyes, xocolata, melindros i exposició de carabasses decorades.

Dilluns 29 límit per inscriure’s a l’exposició de carabasses decorades. Escriviu a l’AMPA dient que us voleu apuntar.

Us hi esperem!

Etiquetes: ,

2 responses to “Suspesa la Castanyada al Taula Rodona”

  1. Desirée says :

    Hola , sòc la Desirée, la mare de la Mar i la Laia de p3a i p3b. La veritat és que vam quedar molt decepcionats al veure que no es feia la festa de la Castanyada. Personalment, vaig veure com ho anunciaveu, pero la crida que dieu que es va fer per ajudar a la Comissió de festes no la vaig veure per enlloc. Ho hem comentat amb altres pares i mares i ningú es va assabentar d’aquesta crida.
    També, al ser el primer any que portem a l’escola no sabem exactament com funciona la preparació de festes ,pensavem que es feia càrrec l’ampa. Igualment, torno a repetir que no consta per enlloc la crida de voluntaris per preparar la celebració.
    Esperem podem gaudir d’altres festes tots plegats, i colaborant quan sigui necessari, però per això cal una millor comunicació (almenys pels que de moment no sabem gaire com funcioneu)

  2. Carme says :

    Quina pena !

    Quan érem 4 classes a l’escola hi havia gent per tot i ara que hi ha una escola sencera , que no hi hagi gent em sembla increïble !!!!!

    Hi ha molta gent que fa molts anys que dedica moltes hores del seu temps .
    I ara on son les noves generacions ???.

    L’escola la fem tots.

    De veritat no sabeu el que us perdeu i lo satisfets que se senten els vostres fills quan veuen als seus pares col.laboram.

    Us animo a que ho proveu.

    Una mare de 6 è.

Deixa un comentari