Preinscripció de les colònies de maig

Preinscripció tancada

AVUI 22 D’OCTUBRE ÚLTIM DIA PER FER LA PREINSCRIPCIÓ.

Els dies 2 i 3 de maig l’AMPA del Taula Rodona està organitzant unes colònies per als alumnes Ho fem per evitar que aquest any es quedin sense ja que el claustre de l’escola ha decidit no fer-ne.

Necessitem saber els alumnes que les faran. Per favor responeu el formulari d’aquí sota. Teniu tota la setmana de temps.

Responeu un cop per cada fill.

Gràcies.

8 responses to “Preinscripció de les colònies de maig”

 1. Raquel Torreguitart says :

  He apuntat la meva filla Ivet Roca a colonies Ampa. Ja direu alguna cosa. Gracies

 2. Raquel Torreguitart says :

  He apuntat la meva filla claudia Roca de 3er a colonies. Ja direu alguna cosa

 3. Esther says :

  Hola , jo ja he apuntat a la meva filla de 1r. a les colonies, pero us volia fer una proposta pel tema de les dates, en comptes dels dies 2 i 3 de maig, canviar-ho per la següent setmana o sigui dies 9 i 10 de maig ja que la setmana que proposeu es el pont del 1 de Maig i potser hi haura families que estiguin interessades en apuntar els fills pero aprofitin per marxar fora.Moltes gràcies

  • susana says :

   Hola, em dic susana i també soc la mare d’un nen de 1er, et comento que me fixa’t que les dates que estan establertes per les colonies son dies de festa de lliure disposicio com esta especificat en el calendari escolar, per tant no hi ha escola. Pensa que si es fes en altres dates els nens perdrien temari per que els mestres seguirien les clases, controls….igual. Per un nen de primer no és massa important, però per un de cinquè sí. Es una activitat aliena al curs escolar, imagina’t que faltesin 2 dies seguits tots els nens a classes, sense causa mèdica o justificada. Crec que l’AMPA ha actuat amb prudència i correctament trian 2 dies que no hi ha escola, ja que les colonies són cosa dels pares i l’AMPA, l’escola ja no te res que veure a partir del moment en que decideix no fer més colonies.
   🙂

 4. susana says :

  Hola, entenc que és dificil posar preu quan encara no se sap quanta gent vindrà, però s’ha de buscar alguna formula que pugui establir un preu màxim per nen, en els temps que corren el preu pot ser significatiu per saber si el nen podrà o no anar-hi, el varem de pares amb disposició no es real si no hi ha aquesta informació, i de poc serveix si després un volum de pares important és fa enrrera.
  Gràcies

 5. Bibi says :

  Bon dia! Acabo s’apuntarar a me filla de 1r, però no ho puc confirmar fins que digué ho el preu.
  Merci. Sylvie.

 6. SILVIA LOPEZ says :

  Hola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: