29 de novembre: comença la temporada de l’hora del conte a la Biblioteca

Una sessió especial dels dissabtes en família estrenarà la temporada aquest dissabte

La companyia Bufanúvols serà l’encarregada aquest proper dissabte 29 de setembre d’obrir la temporada de l’hora del conte a la biblioteca municipal. La sessió començarà a les 11 del matí a la sala d’actes d’aquest equipament i acollirà l’espectacle familiar l’Ocell d’argent.

Aquest primer trimestre de curs 2012-13 comptarà amb sis espectacles més: belluguet@company el dia 5 d’octubre, principis i finals el dia 19 d’octubre, Story time: contes en anglès amb the sweetest song el dia 9 de novembre, Les butxaques del mar el dia 17 de novembre, Lira la moneda perdia el dia 23 de novembre i un Especial Nadal amb Una de pastorets el dia 14 de desembre.
Podeu consultar el programa complet de les sessions de l’hora del conte de setembre a desembre de 2012 obrint aquest document: Hora del conte biblioteca municipal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: