CIFUENTES 2 – TAULA RODONA 4

El quart partit del Taula Rodona ha estat la primera remuntada de la temporada. Després d’una derrota, d’una victòria i d’un empat ha arribat el segon triomf amb una segona part de clar domini. El Cifuentes era un rival assequible però en dues arribades sense gaire perill han tingut la sort de marcar. Fins i tot una pilota que anava a gol l’ha salvat en l’últim moment l’Ibai sempre atent en defensa. D’aquesta manera s’ha arribat al descans amb un sorprenent 2-0. El tercer quart ha estat un autèntic terrabastall d’atac del nostre equip. La parella atacant del Gabriel i el Jordi han fet un joc de combinació i tècnica que ha descoŀlocat el Cifuentes. Amb dos gols del Gabriel i un del Jordi el marcador ha fet un tomb complet i ha retornat la confiança a l’equip. En el 4t. quart el risc d’un empat sorpresa s’ha esfumat amb el gol de l’Albert que ha fet passar la pilota per sota les cames del porter.

Etiquetes: ,

Trackbacks / Pingbacks

  1. Taula Rodona 6 – Escola Cifuentes 0 | AMPA Taula Rodona - 13 Abril 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: