CONCENTRACIÓ SOMESCOLA

Tant el Consell Escolar com l’AMPA del Taula Rodona van adherir-se al manifest de SomEscola.cat que va sorgir per defensar del model escolar que té en la immersió lingüística el fonament perquè el català no reculi.

Les sentències judicials estan amenaçant aquest model i això podria comportar la divisió dels alumnes en funció de llengua o que el català quedés com a llengua d’ús residual en el seu propi territori.

Us adjuntem un extracte del manifest que SomEscola.cat ha fet i us animem a adherir-vos-hi-lo a través de la web:http://www.somescola.cat/www/somescola/ca/adhesions.html

SomEscola.cat ha fet una crida perquè el primer dia de classe a tot Catalunya es facin concentracions davant dels Ajuntaments amb el lema: “Per un país de tots, l’escola en català”. S’hi han adherit la gran majoria d’associacions, entitats, grups polítics i organitzacions del país.

Us invitem a participar en la concentració que es farà a Sant Quirze del Vallès dilluns dia 12 a les 19:00 davant l’Ajuntament.

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: